Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Amikor az éhező kutya úgy veszi el az ételt, hogy meg ne sértse az ember kezét 😱

/
/
/

Juliának keresztelték azt a keverék kutyát, akit utcán találtak rettenetes állapotban. A végletesen lesoványosodott állat számtalan fertőzéssel küzdött, vérző sebei voltak, nyakában egy foszladozó kötél. Az állatmentők elvitték orvoshoz, és íme, mi történt azután:

A kutyus nagyon bizalmatlan volt az emberekkel, de az ételt hálásan elfogadta, vigyázva, nehogy megsértse az ételt adó kezet.

A fáradt Julia kezdte nagyon is élvezni, hogy foglalkoznak vele, megkönnyebbültnek tűnt, hogy végre elfogadhat szeretetet.

Hagyta, hogy az állatorvos kezelje duzzadt mancsát, hogy megmossák – pedig ettől bőre még jobban vérezni kezdett – és minden fájdalmas kezelést megadóan, kedvesen, türelmesen tűrt.

Amikor szárítgatták, odabújt  gondozójához.

Végre teli pocakkal és tisztán, Julia összegömbölyödött egy meleg takarón, és aludt egy nagyot.

Napok múltán a kutya egyren élénkebb lett, szeret odabújni gondozóihoz, és kimutatja szeretetét, de a farkát nem csóválja.

Senki sem tudja, Julia miken ment keresztül, még idő, mire teljesen felépül, és egy szerető gazdihoz kerülhet.
Boreddaddy

Hozzászólások
Megosztás