Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Kutyájuk tragikus körülmények között megfullad most mindenkit figyelmeztetnek, hogy mással ez ne forduljon elő

/
/
/

Néhány nappal ezelőtt Christina Young egy szívszorító bejegyzést írt a Facebook oldalán: “A héten egyik nap reggel megpusziltam a kutyámat mikor elmentem dolgozni. Akkor nem tudtam, hogy ez lesz az utolsó puszi. Most szeretném mindenkivel megosztani ezt a történetet és akkor talán más kutyákkal nem történik meg az, ami az én Petey-mel.”

Ezt a történetet írta le a lány:

“Hétfőn Christianm korábban ért haza nálam, de csak 10 perccel. Nagyon furcsállta, hogy Petey nem jött oda azonnal az ajtóhoz. Körbenézett a lakásban és ekkor látta mi édes kis gyerekünket élettelenül a földön feküdni egy zacskó chipsszel a fején. Ezt ugyanis sikerült megszereznie az asztalról, amit mi hagytunk ott. Most életünk végéig magunkat fogjuk okolni emiatt.”

Christina elmondta hogy kutyájuk Petey, a pitbull az összes chipszet meg  akarta enni és ezért az egész fejét beledugta a zacskóba. A zacskó pedig úgy a fejére szorult, hogy a kutya egy idő után már nem kapott levegőt.

Ez egy igazán szomorú halál de a pár elmondta, mit fedeztek még fel később:

“Hetente 3-5 kutya hal meg ilyen módon, és ezeknek az állatoknak a 42% -a akkor történik, amikor a gazdi épp a másik szobában van. Egy kutya oxigén szintje három perc alatta a nullára esik vissza és megfullad. Ez túl gyakran fordul elő, erről mi sem tudtunk, főleg azért vagyok szomorú mert én egy eléggé védelmező gazdi vagyok” írta Christina a bejegyzésében.

De itt nemcsak a chipszről van szó. A zacskó ugyanúgy lehet popcornos, vagy kenyeres zacskó. Christina és párja mindenki figyelmét szeretné erre felhívni.

“Remélem, hogy senkinek sem kell azt a fájdalmat éreznie, amit mi éreztünk mikor megtaláltuk a kutyát otthon. -írta a lány a Love What Matter oldalon majd így folytatta: El sem tudom mondani, mennyire szörnyen éreztük magunkat, lelkiismeret furdalásunk volt, és teljesen üresnek éreztük az életünket Petey nélkül. Ő megtanított minket arra, hogy másképp is szerethetjük egymást és olyanok voltunk, mint egy család.”

Annak ellenére hogy sok kutyát érint ez a probléma, még senki sem gondolt arra, hogy erre felhívja a kutyatulajdonosok figyelmét. Köszönjük ennek a párnak, hogy megosztotta ezt velünk. Senkinek sem kell átélni ezt a fájdalmat. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal is.

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás