Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Srí Lankáról érkezett repülőn Judit négylábú kedvence

/
/
/

Szívmelengető történet: több mint hétezer kilométer távolságból, a távoli Srí Lankáról hozatta haza Forgács Judit az elárvult kiskutyát, amit tavalyi nyaralásán ismert meg.

Mesébe illik egy fiatal lány és szeretett kiskutyájának a története. Ahogy a Bors tavaly augusztusban megírta: Forgács Judit heteket töltött Srí Lankán, ahol a szívéhez nőtt egy utcán talált, elárvult kiskutya. A Mirának elnevezett ebet egyből orvoshoz vitte, de több hét együttlét után hiába tett meg mindent, hogy Magyarországra hozza, bürokratikus akadályokba ütközött. Judit félmillió forintot ajánlott fel egy jószándékú segítőnek, ám ez sem vezetett eredményre.

– Sokáig úgy tűnt, hogy talán sosem találkozunk újra, de nemrég felcsillant a remény – mesélte a Borsnak Judit. – Egy ismerősöm ismerőse felajánlotta a segítségét. Az indiai srác beszélte a helyi nyelvet, neki sikerült elhárítania mindenféle akadályt – mondta a fiatal hölgy. Judit így is rengeteget fizetett, de ha nem magánszervezésben intézte volna Mira hazahozatalát, akkor biztosan a többszörösével húzták volna le a helyi korrupt hivatalnokok.

Judit Srí Lankán, egy utcán talált a kutyakölyökre © AFP

A keverék kutyus – akit gazdája időközben Mira Hope-ra (utóbbi szó a reményt jelenti) keresztelt –, január tizedikén érkezett meg a bécsi reptérre, ahol Judit már izgatottan várta. – Nem fértem a bőrömbe, annyira szerettem volna már magamhoz ölelni. Tudni kell, hogy az állatokra más szabályok vonatkoznak, így szerencsére körülbelül csak hat-hét órát kellett utaznia. Rettentően örültem, hogy megismert, mintha mi sem történt volna. Most már minden rendben lesz – tette hozzá örvendezve.

A kis ebbel odakint senki sem törődött igazán. Telepről telepre dobálták, lelkileg összetört, jelenleg még csont és bőr. Az ízületei és az izmai nem fejlődtek rendesen, így rengeteg mozgatásra, kezelésre és vitaminra van szüksége. Szeretetből és törődésből azonban nincsen hiány, Judit ugyanis mindent elkövet majd annak érdekében, hogy Mirának boldog élete lehessen.

Mira kutya január 10-én érkezett meg a bécsi repülőtérre © AFP

borsonline.hu

Hozzászólások
Megosztás