Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Saját kutyáját ütötte a rendőr

/
/
/

Felfüggesztették szolgálati beosztásából február 20-i – vagyis azonnali – hatállyal azt a rendőrt, akit levideóztak, hogy megüt egy kiskutyát Dányban – tájékoztatott a történtek kapcsán ismét a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Azt már korábban közölték, hogy parancsnoki kivizsgálást rendeltek el, de most arról is beszámoltak, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője feljelentést tesz az erre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező ügyészségen.

Hozzátették: a gödöllői rendőrök soron kívül állatorvoshoz vitték a kutyát, aki elsődlegesen azt állapította meg, hogy az eb nem sérült meg.

 

Frissítés 02.20:

Előzmény:

Ahogy arról beszámoltunk, a felvételt egy állatvédő csoportban osztották meg, ahol szélsebesen terjedni kezdett. Többen feltöltötték YouTube-ra is, ám ezek többségét rövid időn belül eltávolították. Csak erős idegzetűeknek!

Frissítés 02.21:

Frissítés 02.22:

Megszólalt a kutyaverő rendőr: Ezzel magyarázza tettét

Megakarta támadni a gyereket, majd elkóborolt – ezzel magyarázza sokkoló tettét az állatkínzó rendőr, miután a bántalmazásról készült felvétel óriási felháborodást keltett.

Zorának hívják azt az ötéves Havanese kiskutyát, amelyet rendőrként dolgozó gazdája belebokszolt a csomagtartóba Dányon. A Tények újabb információkat tudott meg a vérlázító esetről: a gazda szerint a kutya megtámadta gyerekét, majd elkóborolt, a felvétel pedig éppen akkor készült, amikor ezért megkapta a büntetését az eb.

Az állat a keddi napot már egy kutyaiskolában töltötte, ezután került az Állatvédőrséghez.

– Sose bántották ezen az egy eseten kívül, az teljesen biztos – kezdte Tornóczky Anita, az Állatvédőrség vezetője. – A gazda elmondása szerint az történt, hogy megkapta a kutyus a kisgyermekét, ami után a rendőr felesége leszidta a kutyát.Emiatt az eb annyira megijedt, hogy kiszaladt a kertből, a rendőr pedig ezután kapta el az utcán, és fenyítette neg – derült ki a Tények riportjából.

A rendőrségtől azt a tájékoztatást kapták, hogy a parancsnoki kivizsgálás az eset minden ismert körülményére kiterjedt, a további eljárással kapcsolatban pedig a Központi Nyomozó Főügyészség adhat tájékoztatást. A főügyészség egyelőre csak annyit közölt, hogy állatkínzás vétsége és más bűncselekmény miatt nyomoznak.

Frissítés 02.23:

Elvették a brutális rendőrtől a megvert kiskutyát

 

Lelkiismeret-furdalás gyötri azt a rendőrt, aki Dányban, a szolgálati autója csomagtartójába bokszolta saját kiskutyáját.
– Óriási hiszti ment a történtek körül: volt, aki macskának és huskynak hitte Zorát, valaki pedig azt is megkérdőjelezte, hogy tényleg ez a kutya volt. Egyébként Zorát rendőrautóval hozták hozzám, miután elvették a gazdájától – számolt be Anita a Borsnak, majd elmondta: az eb szerencsére jól van.

– Nem egy bántalmazott állatról van szó. Teljesen jól van, ki­egyensúlyozott és kozmetikázott kislány, cuki rózsaszín nyakörvvel és pórázzal – tájékoztatott az állatvédő, végül pedig arról is szót ejtett, hogy mi lesz a havanese sorsa.

– Sikerült beszélnünk a rendőrrel, aki lemondott a kutyus tulajdonjogáról, és borzasztóan bánja a tettét. Olyan opció azonban nincs, hogy visszakerüljön hozzá. Viszont nálam sem marad hosszú ideig, amint az eljárás lezárul, örökbe fogadható lesz – tette hozzá.

Zora öt évet töltött a rendőrnél. Most új gazdát keresnek neki

Frissítés 02.24:

A Dányi polgármester szerint nem volt gond, hogy egy rendőr bepofozta a kutyát a kocsiba, hiszen az csak egy pofont kapott.

Gratulálunk a Dányi polgármester asszonynak.
Polgármester asszony szavai…
– “kesztyű volt rajta, bedobta a kocsiba és kapott egy pofont mert ki akart ugrani”

Sőt a Polgármester asszony mivel FIDESZES nem szeretné ha az ellenzék oda menne cirkuszolni… Ez ma Magyarország!

Hozzászólások
Megosztás