Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Hasmenés – hetek óta rengeteg kutyusnál jelentkező tünet

/
/
/

Valami lehet a levegőben, ami terjed a kutyák között, mert az utóbbi időben mindennapos jelenség az amúgy teljesen egészséges kutya, hányás, hasmenéses tünetegyüttese.

Semmi nem úgy „jön ki” ahogy szokott, ha pedig „fosigátlót” kap, elöl tör magának utat a bevitt eledel. Mindez annak ellenére, hogy az eddig megszokott táplálástól nem tértünk el. Ez lehet a szokatlan meleg, vagy valamilyen fertőzéses kór terjeszkedése, melynek szintén táptalaja lehet a felmelegedett levegő.

Mit tegyél, ha kutyádon emésztési probléma tüneteit tapasztalod?

  1. Tarts koplalónapot. Ez a tápcsatorna kiürülését eredményezi, a méregtelenítő folyamatok beindulnak.
  2. Támogasd az emésztést probiotikummal, válassz kutyáknak valót, mert az ember bélflórája nagyban különbözik a kutyáétól, lévén, hogy ez utóbbi húsevő, ragadozó.És nem utolsósorban az emberi probiotikumok drágák.  Itt találsz jó termékeket: LINK
  3. Adj neki kutyának való „fosifogót”.Aktív tölgyfaszén és vadgesztenye kivonata azonnal megteszi a hatását. Ám ne felejtsük el, hogy annak ellenére, hogy ez egy természetes megoldás, pusztán a tünetet enyhíti.

Minden esetben a probléma okát kell megszüntetni, ennek hatására szűnik meg a tünet, mely számunkra láttatni engedi a a betegséget. De soha ne felejtsünk el a tünet mögé tekinteni! Ez maga a holisztikus szemlélet.

  1. Másnap kis adaggal kínáld meg, ha az „eredmény” még nem kielégítő, folytasd a koplalást.
  1. Folytasd a kezelést emésztést javító természetes készítményekkel. Mindig válaszd a természetes kiegészítőket. Ez egy olyan erjesztett gyógynövény koncentrátum, mely kettős hatással – probiotikumként és anyagcsere-harmonizálóként kiválóan és gyorsan „teljesít”
  1. Adj neki egy most egy erős immunerősítő kúrát. A kifejezetten téli időjárásra, vagy frontérzékeny kutyáknak EZT ajánlom.
  1. A táplálék mennyiségét fokozatosan növeld, ha Prey, vagy Barf, akkor kerüld most a zsírosat és a belsőségeket.
  1. Ha 2-3 nap után, a fentiek ellenére sem múlnak el a tünetek, vagy véres, nyákos nagyon bűzös, fokozódik, akkor ne kísérletezz tovább házi patikával. Vidd azonnal állatorvoshoz! Egy bélgyulladás már nem gyerekjáték, kezelni kell.

Kati a Patikából

Facebook: https://www.facebook.com/erdiallatorvos/

Iratkozz fel youtube csatornámra, ahol rengeteg hasznos információt találsz kedvenced egészségének természetes megőrzéséhez.

Ezeket a termékeket és még sok hasznos természetes kiegészítőt és gyógyszert találhatsz a webshopban itt:http://goldenpet.hu

 

Ha kérdésed van, írj ! – e-mail: info@goldenvet.hu

Hozzászólások
Megosztás