Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A bajkeverő kutya nem szégyelli magát egyáltalán, ahogy vissza kúszik a gazdájához, miután megbüntették

/
/
/

Még akkor is, ha nem tudnak beszélni, a kutyák egészen jól kifejezik magukat…különösen ha bajba kerültek! Amikor ők a gyanúsítottak a wc papír szétszedésében, a gazdának elég csak ránézniük, és máris elárulják, hogy ők a bűnösök!

Egy Portugál örökbefogadott kutya egyértelműen tudja, hogyan fejezze ki magát! Amikor a gazdája rendreutasította, mert túl izgatott lett etetés közben, a kutya a legédesebb módon kért bocsánatot!

Azonban senki nem mondta volna meg, hogy ez a szeretetreméltó kutya milyen messzire megy el, hogy gazdája bocsánatát visszanyerje!

Ez a portugál férfi rendreutasította az egyik örökbefogadott kutyáját, mert türelmetlen és problémás volt vacsora közben! A kutyus egyből rájött, hogy bután viselkedett, így egyből elővette a legjobb szomorú tekintetét bocsánatkérésként!

Amikor az nem működött, egy puszival próbálkozott …

Aztán jött a ‘mancs a vállra’ mondván, hogy őszintén gondolja…

Ez még csak a kezdet volt! A kutya tényleg megdolgozott a bocsánatért …

szabadnakszulettek.hu

Hozzászólások
Megosztás