Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A rémült kutya nem akarja, hogy megmentsék. Később veszik észre, mit rejteget a háta mögött.

/
/
/

A kóbor kutya, Petúnia heteken keresztül egy autóparkolóban élt.

A helyi kutyamentő egyesület dolgozói megpróbálták kimenteni a rémült állatot. De hamar észrevették, mennyire nehezen bízik meg bennük. Mikor végre sikerült a kocsi alá bújt állatot egy kicsit magukhoz édesgetni, megértették, miért vonakodott onnan kijönni.

Kezdetben az állat azért volt megrémülve, mert már heteken keresztül nem túl vonzó  körülmények között élt, autók alatt bújkálva. Petúnia ezért maradt inkább az autó alatt, ahol viszonylag biztonságban érezte magát.

A dolgozók igyekeztek finoman megsimogatni Petúniát de ő akkor is inkább menekülőre fogta a dolgot. Eldad Hagar, a szervezet alapítója megfogta a kutyus egyik mancsát és óvatosan kihúzta őt a kocsi alól. Ekkor értette meg csak mindenki, mi volt az ellenkezés oka…

A kutyán látszott, hogy nemrég szoptathatott, tehát nemrég szült. S valóban, egy pici újszülött kutyust vettek észre, melyet a kutya nemrég szoptatott meg. Petúnia édesanya lett, s csak a picijét védte.

A levelek között elbújva az állatmentők megtalálták az újszülött kutyát, mely csupán 3 napos volt.

A dolgozók elnevezték a kiskutyust Petalnak és édesanyjával együtt bevitték őt a menhelyre. Petúnia és Petals végre egy biztonságos és egészséges környezetben lehettek együtt.

Most mindketten az állatmenhelyen vannak és reméljük, hogy nemsokára szerető otthonra találnak. Ami biztos, az az, hogy soha többé nem kerülnek utcára, egyik kutya sem érdemli azt meg.

Hozzászólások
Megosztás