Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Felfüggesztettel megúszta a somogyi kutyagyilkos

/
/
/

Ásóval ütlegelte a számára feleslegessé vált kölyökkutyákat egy 64 éves férfi Somogyban, majd két állatot elásott. A rendőrök kiásatták vele a kölyköket, az egyik életét sikerült megmenteni.

Végrehajtásában egy évre felfüggesztette a Kaposvári Törvényszék szerdán annak a férfinak a kilenc hónapos börtönbüntetését, aki megölte egyik kölyökkutyáját, két másikkal pedig végezni akart tavaly nyáron Somogyban.

A 64 éves férfi azután határozta el, megöli a nagyobb kutyája mellett tartott 4-5 hónapos kiskutyáit, hogy az önkormányzat felszólította: gondoskodjon arról, hogy az ebek ne okozzanak több kárt a szomszédoknak, vagy bírságot kell fizetnie.

Mindhárom kutya sírját előre megásta, az egyik állatot ásóval agyonütötte, a másikat ütlegelte, majd eltemette őket. A harmadik kutyának sikerült elmenekülnie előle.

A helyszínre érő rendőrök kiásatták a kutyákat a férfival, megmentve ezzel az egyik életét.

A Kaposvári Törvényszék megalapozottnak találta az ügyben első fokon eljáró Marcali Járásbíróság ítéletét, és a vádlottat állatkínzásban mondta ki bűnösnek. A büntetés végrehajtásának felfüggesztésére a férfi büntetlen előélete, személyi körülményei, beismerő vallomása, és amiatt látott lehetőséget, hogy nem tudta: az egyik kutya élt, amikor eltemette.

hvg.hu

Hozzászólások
Megosztás