Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Megdöbbentő: Egymás tetemét falták fel a nyomorgó kutyák Kemestaródfán

/
/
/

H. Ildikó korábban külföldi laboratóriumokból szabadított ki kutyákat, most azonban az ötven nála élő négylábút nem látta el, és ha nem volt más ennivaló, akkor elhullott társaik tetemét falták fel- írja  a Blikk.

A kemestaródfai nő éveken át külföldi laboratóriumokba tört be és mentett ki kutyákat. Szívén viselte a kutyák sorsát, ezért vitte őket haza. A mintegy félszáz kutya összezárva élt a ház udvarán, embertelen körülmények között, bűzben, koszban oltások nélkül, tűrhetetlen állapotban. Volt olyan, hogy az éhes állatok kiszöktek és sok más falubeli háziállatot levadásztak.  Nemrég az állatvédők csaptak le rá emiatt.

A hányatott sorsú állatok elkobozása nem ment könnyen, mert a nő öngyilkossággal fenyegetőzött. H. Ildikó szerint semmi rosszat nem akart az állatoknak, sőt fiatal korában radikális állatvédő volt: társaival olyan szerencsétlen sorsú ebeket mentettek ki vegyipari üzemekből, amelyeken kozmetikai és gyógyászati kísérleteket végeztek. Az állatvédők már többször is jártak nála, ugyanis már 10 éve vannak problémák a kutyáinak tartásával.

 

 

Hozzászólások
Megosztás