Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A kóbor kutya magára hagyottan ül a zuhogó esőben de aztán jön egy férfi és segít rajta

/
/
/

Bran egy olyan kutya, akinek szerencséje volt mert időben meglátta valaki őt az utcán. Ezt a történetet az Imgur-on meséli el a kutya gazdája.

Ez a történet az Egyesült Államokból, Atlantából származik. Az egyik viharos időszak után árvíz volt és egy férfi az esőzések után egy golden retrivert talált a háza közelében.

A férfi magához vette az állatot és berakta a kocsijába. Nagyon aggódott érte és elvitte őt az állatorvoshoz. Ezek után kezdték egy kicsit megérteni, hogyan is lehetett a kutyából kóbor kutya.

A házban, ahol lakott, rengeteg olyan állatot is tartottak, amit a gazdák nem voltak képesek ellátni. A kutya ezért elmenekült otthonról és a közeli erdőben bújt el. Ez látszott is a külsején, mert az állatorvos több, mint 200 kullancsot távolított el belőle.

Az állat tele volt férgekkel is és teljesen ki volt éhezve. Normális súlyánál 11 kg-val kevesebb volt a súlya. Végül is a férfi, aki bevitte őt az állatorvoshoz, annyira megsajnálta őt, hogy magához vette és Bran-nek nevezte el.

A kutyus sokáig egyedül volt, meg kellett gyógyulnia. Ez idő alatt sokat pihent és egy kicsit hízott is. De pontosan erre volt szüksége, hogy egy kicsit egészségesebb legyen.

Ma a kutya teljesen egészséges és megtalálta helyét a családban. Persze egy új barátra is szert tett, mert az őt örökbe fogadó családnak már volt egy golden retrivere.

 

Úgy tűnik az élet küldte azt a férfit Bran irányába és így életútjuk találkozott. Most olyan családban van, ahol életet végéig szeretni fogják. Köszönjük ennek a férfinak, hogy megosztotta ezt a történetet. Kérjük oszd meg ezt a szép történetet állatszerető barátaiddal.

Hozzászólások
Megosztás