Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Macska fogadta be a pitbull kölyköt!

/
/
/

Egy kóbor cica fogadott be és nevel egy pitbull-kölyköt. A kiskutya egynapos volt, mikor hozzákerült, mert az anyja elutasította.

Noland a pitbull azóta megtalálta otthonát a clevelandi Animal Protective League menhelyen. Az őt befogadó Lurlene nevű macska akkor kölykezett és saját kölykei mellett a kutyust is befogadta.

Nolandra az állatmentők találtak rá egy garázs mellett bolhásan egyedül. A kölyköt bevitték a menhelyre, ahol Lurlene-re bízták, hogy gondozza őt. Ő pedig egyből befogadta és azóta is törődik vele. A kiskutyusnak csupán alig pár órára volt szüksége hogy beilleszkedjen az alomba.

Az állatvédők azonban ki akarták deríteni Noland hátterét, ezért néhány hét múlva újra elmentek a helyszínre. Megtalálták a kutyus anyját egy kertben, aki borzasztó körülmények között élt. A gazdája verte és éheztette, ezért állatkínzás miatt elvették tőle és a menhelyre vitték. Noland anyja később még találkozott a kölykével és együtt játszottak.

Hozzászólások
Megosztás