Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Kutyául vannak a kutyák a kínai üveghídon

/
/
/

Nem csak a kutyák számára kihívás végigmenni a világ leghosszabb üveghídján: az emberek többsége is feladja, sokan már az első lépések után meghátrálnak a különleges hídon, mely tavaly nyílt meg Kína Hopej tartományában. Pedig – tegyük hozzá – nem kis pénzbe kerül a belépő a látványosságra.

De térjünk vissza a kutyákra! Ők sajnos – gazdáikkal ellentétben – a legritkább esetben tudják értékelni a nem mindennapi látványt. Ezt ez a videós összeállítás is bizonyítja:

A monumentális építmény egyébként több Guinness-rekorddal is büszkélkedhet. Hossza 488 méter, a látogatók lába alatt 218 méteres szakadék tátong. A híd különböző pontjain „bátorító” személyzet próbál segíteni a bizonytalankodókon. Mindezek ellenére a látogatók adrenalinszintje az egekben, és sokszor remegő térdekkel mennek vissza a pénztárhoz. Pedig csoda szép kilátásban lenne részük, ha végigmennének a négy méter széles hídon, melyet 1077 üvegpanelből raktak össze. A készítők két hegycsúcs között építették fel a hidat, és óvatosságból egyszerre csak 500-600 embert engednek föl rá.

 

Hozzászólások
Megosztás