Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Kutyagazdik, figyelem! Bevezették a kutyaszabadságot

/
/
/

A kutyagazdik biztos átérzik a helyzetet: amikor probléma van a kis kedvenccel, beteg, még kölyök vagy akármi más okból otthon kellene maradni vele. De ez nem ilyen egyszerű, hiszen nincs fizetett szabadság azért, hogy gondoskodjatok róluk, mert mégsem gyerekek. A változás azonban most elkezdődött.

Ha friss kutyagazdik vagytok, biztosan nehéz megszervezni a mindennapjaitokat. A kutyusnakszámtalan dolgot meg kell tanítani, szinte olyan, mint egy kisbaba, meg kell szoknotok egymást és vigyáznotok kell rá. Aki kutyagazdi, valószínűleg egyetért az Egyesült Királyságban bevezetett fizetett szabadság lehetőségével, amit ilyen esetekben lehet felhasználni – írja a Hellogiggles.

Greg Buchann kutyaszabi-aktivista érte el a BitSol Solution cégnél, hogy bevezessék az új szabadságot, ott már egy hetet kivehetnek a dolgozók ilyen céllal. A férfit saját esete inspirálta, amikor a cégvezető elé állt különös, ám érthető kérésével.

vous.hu

Hozzászólások
Megosztás