Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

3 ok, amiért a kutyásoknak jobb a párkapcsolata 😉

/
/
/

A kutya az ember leghűségesebb társa, mindig ott van ha szükség van rá, sosem haragszik ránk és nagyon sok szeretetet ad nekünk.

A Psychology Today egy tanulmányon keresztül mutatott rá arra, hogy a kutya másképp is segíthet rajtunk: az emberi kapcsolatainkat, párkapcsolatainkat is jobbá teszi.

Segít egy randit összehozni 😉

A kutyatulajdonosok számára nagyon fontos,hogy a leendő partnerük, kedveli-e a kutyájukat,és hogyan viszonyulnak a kisállathoz. A nők többek között így mérik fel, érdemes-e belekezdeni a kapcsolatba, illetve lehet-e hosszú távon számítani az illetőre.

Egy kutya segít egy randit összehozni/Fotó:AFP

Kedvesebbé teszik az embereket 😊

A kutyák ösztönzik, hogy kapcsolatba kerüljünk másokkal. Az egyik kutatásban négyféle kísérlettel próbálták bizonyítani, hogy a kutya jelenléte mennyire befolyásolja az emberek viselkedését idegenekkel szemben. Az első kísérletben férfiak és nők kértek pénzt idegenektől. Majd pénzt ejtettek a földre és kiváncsiak voltak, hogy segít-e nekik valaki. Az utolsó kísérletben pedig lányok telefonszámát kellett elkérnie az egyik kutatónak. Mindezt megismételték egy kutya társaságában is, és kiderült, hogy a kutyával minden esetben jobban teljesítettek.

Jobbá teszik a párkapcsolatot 😍

A háziállattal rendelkező párok általában boldogabbak, egy kutatás azt is kimutatta, hogy még a stressz-szintjük is alacsonyabb a konfliktushelyzeteknél.  

Hozzászólások
Megosztás