Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A kutyájával játszott orosz rulettet, és vesztett

/
/
/

Saját magát sikerült megölnie annak a férfinak, aki részegen emelt fegyvert először a kutyájára, majd önmagára.

Egy hatlövetű pisztoly, egyetlen golyó. A dobtár megpörgetése után, vagy a halál, vagy a dicsőség vár arra, aki képes ezt az életveszélyes szerencsejátékot játszani, aminek a szabálya az, hogy a résztvevők a fejükhöz emelik a fegyvert, és lőnek.

Rusell Little, aki rendesen felöntött a garatra tegnap este, úgy gondolta, hogy jó buli lenne, ha a kutyájával orosz rulettezne. Az Indiana állambeli férfi, aki a depresszió mellett más pszichés gondokkal is küzdött, elővette a fegyverét, és a kutyájával kiment a teraszra.

Russel betárazta a fegyvert, majd azt mondta, hogy: „Golyó, golyó, vajon kié lesz a golyó?”. Ezt követően először a kutyára lőtt, kétszer, de mind a két alkalommal üresen kattant a fegyver.

Ekkor következett a részeg férfi, aki a fejéhez emelte a fegyvert, és lőtt. Neki nem volt szerencséje, mert ő kapta a golyót. A lakásban tartózkodó feleség kirohant a férjéhez, aki még akkor is élt, amikor kiérkeztek a mentők, de háromnegyed órával később, a kórházban meghalt.

 

Hozzászólások
Megosztás