Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A család kutyája mentette meg a fuldokló kétévest

/
/
/

Leala, a Kenny-család idős kutyája igazi hős lett: észrevette, hogy a kétéves Alexander a családi házhoz közeli víztározóba esett, megpróbálta…

Leala, a Kenny-család idős kutyája igazi hős lett: észrevette, hogy a kétéves Alexander a családi házhoz közeli víztározóba esett, megpróbálta kihúzni, de amikor nem sikerült, rohant, és szólt a szülőknek.

Leala addig ugatott, míg a szülők fel nem figyeltek rá, és elvezette őket a baleset helyszínére, így még időben ki tudták húzni a vízből a fuldokló kisfiút. A szülők elmondása szerint ha Leila nincs, túl későn vették volna észre, hogy fiuk eltűnt, és mire megtalálták volna, valószínűleg belefullad a vízbe. Alexander élete így is egy hajszálon múlt: a szülők megkezdték az újraélesztést, amit a fél órával később kiérkező mentők folytattak. A kisfiút mentőhelikopterrel vitték kórházba, ahol mesterséges kómában tartották az agysérülés megakadályozásának érdekében. Az orvosok már arra készítették fel a szülőket, hogy fiuk meghal, ám a kisfiú két nappal később felébredt, és mint kiderült, agya sérülés nélkül úszta meg az oxigénhiányt.

 

Hozzászólások
Megosztás