Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Megható történet egy kutyáról az évkönyvben

/
/
/

Biztosak vagyunk benne, hogy hallottatok már az amerikai iskolák évkönyvezési szokásairól: a diákok beküldik saját képüket, akár idézetüket is, melyeket az iskola megörökít a fent említett kiadványban.

Rendre lehet találni bakikat, ahol valami poénos vagy botrányos képet is megjelentetnek, vagy valami vicces vagy ordenáré idézetet. A mai esetünk bár hasonlóan egyedi, de mégis teljesen más.

Adott egy átlagos kutyus, aki gazdái szerint alacsonyabb intelligenciával rendelkezik, mint fajtársai. Az az aranyos kutya sajnos nem olyan, mint Lassie a filmekből, ő nem szól, ha a kis Timmy beesett a kútba vagy laposra nyomta egy kamion, mert a dömper kigurult a 8 sávos autóútra.

Gazdái azonban nem adták fel a reményt, hosszú munkával és erővel kiképezték/kiképeztették kedvenc négylábújukat vakvezető kutyává! Hatalmas teljesítmény számára az előbbiekben leírtakhoz képest! A történet most érkezik a fordulópontjához!

A sztorival párhuzamosan megkezdődött egy másik is: Rachel Benke, a fogyatékos kislány története. Szegény lány komoly agykárosodásokkal jött világra, szerencséjére 6 éves koráig olyan hatékony műtéteken esett át, melyek lehetőséget adtak rá, hogy megkezdje képességeinek fejlesztését.

Eltelt 4 év, a kislány 10 éves lett. Itt keresztezte egymást két szereplőnk útja egymást: Taxi, a labrador-retriver keverék kutyus és a kislány elválaszthatatlan társakká váltak. A négylábú mindenhová elkíséri a lányt, helyette lát, tájékozódik és figyelmezteti mindenre. Különleges kapcsolat alakult ki közöttük, mondhatni akár “szimbiózis”: a kutya vált a lány elveszett érzékszerveivé.

Rachel elkezdhette az iskolát, ahová Taxi természetesen mindig követte. Hű társává vált, aki életét a lány segítésére és megvédésére szenteli.

Hogy miért került a lány bal oldalára a képen? A sérülés miatt a lány hajlamos elveszteni egyensúlyát és bal oldalára esni: de itt van Taxi, aki odaveti magát a lány alá, hogy annak haja szála se görbülhessen.

Taxinak sikerült az, amire azt mondták, hogy nem képes: komoly munkával és erővel elérte a lehetetlent és kiérdemelte a helyét az évkönyvben és a lány szívében mindörökké.

 

Hozzászólások
Megosztás