Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Kapuhoz kötözték és megverték a kutyagyilkost – videó

/
/
/

A kínai nő egy étteremnek akarta eladni az ebet, de gazdái elkapták, és nyilvánosan megalázták.

Bottal vertek meg egy kapuhoz kikötözött nőt egy kínai városban, miután rajtakapták, hogy megölt egy kutyát, majd el akarta vinni az eb maradványait. A YouKu kínai videómegosztó oldalra kitett felvételen látni, ahogy egy férfi egy méteres faággal ütlegeli a nőt, akinek vállára később még rátették a kutya holttestét is.

felvételhez mellékelt leírás szerint a nő egy mérgezett nyíllal ölte meg a kutyát, majd az állatot egy étteremnek akarta eladni. Az nem derült ki, hogy a kutyatolvajról készült videó pontosan hol, és mikor készült. Csak annyi, hogy egy iskola közelében kötözték ki egy kapura.

Kínában egyre inkább visszaszorulóban vannak a kutyahúst kínáló éttermek, miután az elmúlt évtizedekben egyre több és több ember kezdett el házi kedvencként tartani kutyát, és a ebhús fogyasztása társadalmilag elítélendő dologgá vált. Ugyanakkor még mindig rendszeresen ölnek meg kutyákat tolvajok, hogy húsukat vendéglősöknek adják el.

De amikor elfogják őket az emberek, nem szokták kímélni őket.

24.hu

Hozzászólások
Megosztás