Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Iszonyat! Feldarabolta, majd megetette a férjét a kutyájával, de ez még nem minden!

/
/
/

Borzalmas amit ez a nő művelt a férjével!

 Szvetlana Batukova (46) szerette a kokaint, az italt, és az állatokat, de egyre jobban utálta húsz évvel idősebb férjét. A Mallorca keleti partján fekvő üdülőtelepülésen élő orosz nő, és a neve – Hans Henkels – alapján vélhetően német férfi idén januárban házasodtak össze, két éves ismeretség után, de rengeteget veszekedtek.

A rendőrséget többször is kihívták a szomszédaik, és az a szóbeszéd járta, hogy Szvetlana 50 ezer eurót, azaz 15,6 millió forintot ajánlott egy helybélinek, azzal a megbízással, hogy a férjét tegye el láb alól.

Fotó: Facebook

A 66 éves férfi valóban gyilkosság áldozata lett, de a Sun riportjában is csak részletek láttak napvilágot, a mallorcai rendőrség nem adott tájékoztatást. Eszerint, a légcsőműtéten átesett férfi a fájdalomcsillapítók miatt magatehetetlen volt, és ekkor szurkálta halálra drogmámoros felesége. A holttestet úgy akarta eltüntetni a megözvegyült nő, hogy azt darabonként megeteti kedvenc kutyájával, egy Staffordshire bullterrierrel. E célból egészen a csontig levágta a húst a halott férfi karjairól, és a kutyának adta, de arról nincs hír, hogy a gyomorforgató emberfilézést meddig folytatta.

Fotó: Facebook

Csak következtetni lehet, mert a Novoszibirszkből származó nő orvosi felügyelettel vett részt a bírósági tárgyaláson. A legutóbbi drogozása, és alkoholfogyasztása miatt pszichotikus állapotba került. Múlt pénteken történt a gyilkosság, és feltételezni lehet, hogy bedrogozva próbálta véghezvinni démoni tervét, de a szervezete, és pszichéje közben felmondta a szolgálatot. Azt sem tudni pontosan, hogy a férfi földi maradványából mekkora részt fogyasztott el a házaspár kutyája.

kiskegyed.hu

 

Hozzászólások
Megosztás