Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Ilyen fajta kutyára lenne szükséged a horoszkópod szerint

/
/
/

Ha nem tudsz választani a sok aranyosság közül, akkor hívd segítségül a csillagjegyed!

Receptre kellene felírni, hogy mindenkinek legyen egy kutyája. Ha már tartasz egyet, akkor magyaráznunk sem kell, hogy mennyi pozitívummal jár az ember legjobb barátja, aki azonnal boldoggá tesz, ha egy rossz nap után végre hazaérsz, ő pedig vad farokcsóválással fogad.

A kutya mellett szól az is, hogy míg a szeretők, barátok jönnek-mennek, addig ő mindig szerető, hűséges társad marad, aki arra is rávesz, hogy sportolj, hiszen futkározni, labdázni, játszani akar veled, de azt is meg kell említeni, hogy rendszerességre és gondoskodásra tanít.

Ha még nincs kutyád, de nagyon szeretnél egyet, viszont nem tudsz választani az aranyosabbnál aranyosabb fajták közül, akkor a horoszkóp a csillagjegyed alapján megtippeli, hogy melyik házőrző illik hozzád.

Kos: A spániel nagyszerű választás lenne, mert ez a fajta kutya ugyanolyan aktív és szeretetre méltó, mint te. A spániel rajong a társaságért, a sétáért, nagyon ragaszkodó.

Biztos, hogy imádnátok egymást.
Bika: Egy nyugodt és erős bulldog illik hozzád a csillagjegyed szerint, ami azt is elárulja, hogy született kutyabarát vagy, tehát biztos, hogy tartasz egy állatot, ha megteheted. A bulldog azért passzol hozzád, mert ugyanolyan hűséges és fegyelmezett, mint te magad. Ez a fajta eb nem ugrál és szívesen lustálkodik a gazdájával, ha ehhez van kedvetek.

Ikrek: Intelligens, okos és nagyon vidám ember vagy, ezért egy ugyanilyen tulajdonságokkal megáldott kutya illik hozzád. A csillagjeged szerint nagyszerű barátra lelnél a kitartó és megértő Jack Russel terrier személyében.

Rák: Szeretetre méltó és érzékeny kutyát kell választanod a csillagjegyed alapján, mert aszerint ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkezel.

A se nem nagy, se nem kicsi tacskó nagyszerű társad lehetne, mert gyorsan és jól megértenétek egymást.

Oroszlán: Természetesen hozzád egy olyan kutyus illik, akinek már a megjelenése is tekintélyt parancsoló, tehát képtelenség nem észrevenni, és amelyiket azonnal meg akarja simogatni az ember, mert annyira szép és aranyos. Egy dalmatára mindez igaz.

Szűz: A csillagjegyed alapján intelligens és vonzó személyiséggel megáldott ember vagy, emiatt kiváló társad lehet egy okos, megbízható, alkalmazkodó és csodaszép kutya. A walesi fajta, a corgi kiváló választás lenne, mert rajonganátok egymásért.

Mérleg: Hozzád az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb kutya, a labrador illik, ugyanis ő ugyanolyan gyerek- és társaságkedvelő, mint te. A labrador ugyanakkor játékos, vidám, imádja a természetet és a mozgást. Biztos, hogy jó barátok lennétek, de ne legyél rá mérges, ha esetleg szétszedi a házat!

Skorpió: Hozzád a nemcsak szép, hanem kiváló házőrzőként is ismert akita illik. Ez a nemes lélekkel megáldott eb ugyanolyan szenvedélyes és megbízható társ, amilyen te magad vagy a csillagjegyed alapján.

Nyilas: Természetesen hozzád a rendkívül hűséges, alkalmazkodó és okos németjuhász illik a legjobban. Ez a fajta kutya mindenhova követni fog, és azt sem bánja, ha autóval mentek valahova. Mivel imádsz utazni, ezért egy németjuhásszal együtt kereshetnétek a kalandokat.

Bak: A csillagjegyed alapján a bernáthegyi az a fajta kutya, amelyiket biztos, hogy nagyon szereted, hiszen ugyanolyan erős, szívós, megbízható, mint te. Igaz, hogy a bernáthegyi sokat eszik, ám ez legyen a legnagyobb probléma vele.

Vízöntő: Te mindig keresed a különlegest és az egyedit az életben, hát miért lenne egy másképpen akkor, ha kutyát szeretnél? A csillagjegyed szerint a kistestű, de szeretettel teli portugál vízi dog pompás társad lehet. Tőle számíthatsz arra, hogy csendesen elücsörög a lábad mellett, ha arra van szükséged, de amikor mozogni akarsz, akkor vidáman fog követni.

Halak: A csillagjegyed alapján hatalmas a szíved, emiatt bárkinek segítesz, aki ezt kéri tőled, vagy akin látod, hogy támogatásra szorul, ezért hozzád a megunhatatlan, nagy maci, hűséges Golden Retriever illik.

 

Hozzászólások
Megosztás