Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Ilyen cukit még nem látott a világ: egy kutya vigyáz a kisnyuszira!

/
/
/

Ha még nem volt meg a napi cuki videó, ne görgessetek tovább, ugyanis ettől le fogtok olvadni a székről: egy aranyos labrador egy apró, újszülött nyuszival játszik, méghozzá olyan gyengédséggel, mintha a saját porontya lenne!

A videóban Meget, a 11 éves labradort láthatjuk, amint egy kis újszülött nyuszival játszadozik olyan gyengéden, mintha saját kölykeinek lépteit egyengetné. Meg gazdája, David Jackson Kis John Stamosnak nevezte el a nyuszit, aki épp elég csöpp még ahhoz, hogy egyáltalán ne féljen a felé közeledő hatalmas kutyától. Meg és Kis John Stamos orrukat többször összedugva vígan játszadoznak Jackson kertjében Kanadában – írja a Huffington Post.

A képkockáktól garantáltan tátott szájjal fogtok olvadozni a pároson, de ha mindez nem lenne elég, Jackson elárulta, a kutyus miért szentel ekkora figyelmet a fűben botladozó csöppségnek.

Furcsa, visító sírást hallottam a kertemből. Mikor Meggel kimentünk megnézni, mi történik, láttuk az anyanyuszit elszaladni.

Ami utána maradt, az egy csöppnyi kis újszülött, aki élete első lépéseit teszi meg éppen ezen a földön, és pár körülötte köröző ragadozómadár. Jackson úgy gondolta, a madarak fenyegetést jelenthetnek a nyuszira, így Meggel úgy döntöttek, hogy testőrként őrzik. Ebből kerekedett a játék, amit Jackson kamerával rögzített.

vous.hu

Hozzászólások
Megosztás