Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Ez a görény így szabadult meg a kutyájától! 😡

/
/
/

Egy biztonsági kamera készítette ezt a felvételt amit valószínűleg az illegális szemétlerakók miatt raktak ki.De most valami egész mást is rögzített.A felvételen az látszik,hogy egy kocsi kanyarodik be a lerakathoz,majd kirakják belőle a megijedt kutyát,majd ezután gyorsan el is hajt a rohadék.Szerencsétlen kutya persze rögtön utána szalad és nem értette,hogy mi történik vele.Amint a kocsi lehagyta visszatért oda ahol kitették,gondolta hátha visszajönnek érte…de nem jött senki és még is este is csak várt és várt…

A feltöltő kommentjéből kiderül,hogy a feljelentés megtörtént,valószínűleg jól kivehető volt a rendszám is így nem lesz nehéz dolguk a rendőröknek.Valamint a kutyát is sikerült megmenteni egy szervezetnek akik most rehabilitálják a kutyát hogy örökbefogadható legyen.

“Sok-sok szemetelő után még most sem hiszem el, hogy egyesek mit tesznek megunt “tulajdonukkal”. Sokáig gondolkodtam, hogy megosszam-e ezt a videót. Végül csak azért közlöm, hogy egyre kevesebb legyen a hasonló eset. A feljelentést megtettem, az illetékesek már nyomoznak…
A kutyust október 6-án befogták. Jelenleg a vácszentlászlói Ebfarmon várja rehabilitálását. A tettes után a rendőrség megkezdte a nyomozást. Frissítés 10.07.: A kutyus már nincs veszélyben, a simogatást is engedi, senki sem akarja elaltatni! A poszt megosztói úgy segíthetnek, ha megelőzik a hasonló eseteket.”

Hozzászólások
Megosztás