Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Így hozta össze gazdái párkapcsolatát a világjáró magyar kutya

/
/
/

Saját Ins­tag­ram-ol­dala is van annak a bull­ke­ve­rék ma­gyar ku­tyá­nak, amely már három és fél éve járja a vi­lá­got. Kecs­kés Zol­tán és Varga-Dudás Ágnes sosem hagy­ják ott­hon ked­ven­cü­ket, a négy­éves Alfie min­dig el­kí­séri őket a nya­ra­lá­sokra is.

Az angol tengerparti városban, Eastbourne-ban élő magyar pár három hónapos korában vette magához Alfie-t, a magyar, bullkeverék kan kutyust. Tulajdonképpen Alfie-nek köszönhetik azt is, hogy együtt vannak: a kutya eredetileg Ágnesé volt, és ő kérte Zoltánt, a fotóst, hogy készítsen pár profi képet kedvencéről. Aztán a fotózásból több is lett: így találtak egymásra, randevúzni kezdtek. Aztán az is hamar kiderült, hogy mindhármukat összeköti egy közös vonzalom: imádnak utazni!

Nem tudnánk elképzelni egyetlen utat sem nélküle. Mindenhová magunkkal visszük, nagyon élvezi az utazást. Akár a filmekben, ő is mindig kidugja a fejét az ablakon, azon keresztül fürkészi az idegen városokat

– meséli Zoltán, aki párjához hasonlóan idősgondozóként dolgozik Angliában, illetve fotóz.

“Hiába vagyok Alfie gazdája, nem egyszerű vele. Általában minden más jobban érdekli a pózolásnál. Mikor leguggolok hozzá, mindig elfordítja a fejét. A párom szokta szólongatni, van, hogy nasit is bevetünk, hogy a kamerába nézzen” – avatja be a kulisszatitkokba a  olvasóit.

S hogy mi vonzza jobban a kutyust a kameránál? Az új helyek megismerése, felderítése.

A Magyarországról származó négylábú járt már

Alfie Görögországban Fotó: Z.A. Kecskes Photography

Görögországban, Horvátországban, Olaszországban, Svájcban, Belgiumban, Németországban, Csehországban, Franciaországban és Anglián belül több helyen is.

Gazdái nem szeretnének Európán kívül utazni, mert úgy tartják, nem tenne jót kutyájuknak a repülés. Ami pedig Alfie folyamatosan bővülő Instagram-oldalát illeti, a fotógyűjtemény teljesen spontán jött létre. – Amikor elkezdtünk utazgatni, csak úgy adta magát, hogy lefotózzam Alfie-t a legszebb, legérdekesebb helyeken. Így aztán szépen lassan, szinte magától alakult ki ez a hobbink – mondja a Szolnokról származó fotós.

ripost.hu

Hozzászólások
Megosztás