Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Hihetetlen lakosztályt kapott a mázlista kutya

/
/
/

Ez a kutya a lépcső alatti zugban kapott saját szobát, de egyáltalán nem olyan nyomorúságos a helyzete, mint szegény Harry Potternek.

A Molly névre hallgató westie-nek szerencséje volt, hogy mikor a lépcső alatti tér átalakítása szóba került, a család egyből rá gondolt. Molly gazdái azt mondják, nemrég született meg kisbabájuk, és kábé „kárpótlásként” akarták az eddig egykének számító négylábút meglepni a saját szobával.

Igaz, a teret inkább lehet lakosztálynak nevezni, mint szobának: Molly kapott saját kutyás tapétát, hangulatvilágítást, különbejáratú kicsi kanapét (!) és mindenféle kényelmes szőnyeget és párnát. A kutya gazdái még a dekorációra is figyeltek, szóval felkerültek a falra a Mollyt ábrázoló képek is, a padlóra saját lábtörlőt kapott, az állat kosárkáját pedig megpakolták plüssállatokkal.

Úgy tűnik, Molly is egészen meg van elégedve új lakrészével:

Hozzászólások
Megosztás