Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A dolgozók hajléktalan férfit találnak aki a földön alszik – felkeltik és megtudják a szomorú igazságot

/
/
/

Egy héttel ez előtt az Egyesült Államok Georgia államában lévő DeKalb County Animal Services egyik dolgozója észrevett egy fiatal hajléktalant, aki éppen az ajtójuk előtt aludt. Hamarosan kiderült azonban, hogy a fiú nem választott valami biztonságos helyet az alváshoz.

Később kiderült, hogy eltűnt a legjobb barátja és nem nagyon szeretné  megtalálni őt.

Egy másik ott dolgozó felébresztette őt, a fiú pedig elmondta neki, hogy eltűnt a kutyája.

A hajléktalant behívták, ott pedig elmondta, hogy az összes pénzét egy buszjegyre költötte, azt remélve hogy megtalálja házi kedvencét

A kutyát szerencsére megtalálták egy héttel később, valaki bevitte őt egy menhelyre a város másik végén.

Mivel mindannyian tudták, hogy a fiúnak nincs pénze tömegközlekedésre, kifizették neki a vonatjegyet.

Mikor a fiú megérkezett a város másik végén lévő menhelyre, az ott dolgozók térítés fizetése nélkül odaadták neki kutyáját Tátiát. A kutya tartásáért legtöbbször több száz dollárt kérnek el ilyen esetekben.

Mikor a kutya és gazdija ismét együtt voltak, nyilvánvaló volt, hogy  nagyon hiányoztak egymásnak. Hiába nincs sok pénze a fiúnak, ő és kutyája között olyan nagy a szeretet, hogy az bármekkora összegnél is többet ér.

A menhely megígérte, hogy segít a fiúnak kifizetni az állatorvos és a kutyatáp költségeit. A lenti filmben láthatjuk azt a pillanatot, amikor a kutya és gazdija újra találkoznak.

Kérjük oszd meg ezt a szép filmet barátaiddal a Facebook-on!

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás