Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Majd 40 évnyi jogtalan börtönbüntetés után a férfi végre kiszabadul négylábú barátjával együtt

/
/
/

Nehéz elképzelni, milyen lehet hosszú éveket a börtönben tölteni. Főleg akkor, ha valaki nem követte el azt a bűncselekményt, amivel vádolták őt.

Sajnos Malcolm Alexander-rel is ez történt, aki 38 évet töltött börtönben egy olyan tettért, amit nem ő követett el.

A férfit 1980-ban ítélték el nemi erőszakért és később a Projet Innocence nevű projekt keretein belül egy DNA mintának köszönhetően be tudták bizonyítani, hogy nem ő volt a tettes. Az akkori ügyvédje nagy hibát követett el, sok kliense panaszkodott rá és az ügyvédet el is tiltották a jog gyakorlásától.

Malcolm Alexander 2018. január 30-án szabadult és végre új életet élhetett. Ekkor végre szabad életet élhetett négylábú társával.

A férfi ugyanis a jó magaviselete miatt örökbe fogadhatott egy kutyát és az állat vele együtt a börtönben élt 2017 tavasza óta. Tehát ő sem tudta, mi az a szabadság.

Malcolm ezt mesélte a CBS New York egyik riporterének: “Sokszor kimegyünk a parkba és madarakra vadászunk. Ezt imádja.”

A lenti filmben láthatjuk Malcolmot és kutyáját a szabadulásuk után

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás