Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Ez a kóbor kutya túl beteg ahhoz, hogy menedéket keressen az eső elől — Most nézd meg, amikor egy hős közbelép

/
/
/

“Amikor megtaláltuk Millie-t, képtelen volt felállni; az esőben, az út szélén volt összerogyva. Túl beteg volt ahhoz, hogy felálljon és menedéket keressen az eső elől.” – írja az Animal Aid Unlimited, India.

“Gyanítottuk, hogy halálos kimenetelű pyometrája van. A pyometra, vagyis a méh gennytömlővé alakulása nem önálló betegség, számos más betegség szövődményeként jelentkezik. Valamennyi alapbetegségre jellemző, hogy megakadályozzák a méhben termelődő váladék távozását. Nagyon veszélyes és gyakori betegség. Ha a fertőzés nincs kezelve, az állat halálához vezethet.”

Amikor megérkeztek, hogy segítsenek rajta, nagyon erősen esett az eső, és Millie arckifejezésén fájdalom és tehetetlenség volt. A mentőcsapat egy pléddel betakarta, és azonnal elvitték a legközelebbi állatkórházba, hogy minél hamarabb megkapja a megfelelő kezelést.

Millienek sürgős műtétre volt szüksége, különben nem élte volna túl. Másnap a műtét után úgy tűnt, hogy jobban érzi magát, de még mindig több hétre volt szükség, hogy a fertőzés véglegesen elmúljon és hogy teljesen meggyógyuljon.

Ha az Animal Aid Unlimited akár csak egy kis idővel később talál Milliere, a történetnek sokkal rosszabb vége lehetett volna! Köszönjük nekik, és a csodálatos orvosi személyzetnek, hogy Millienek adatott még egy esély egy boldog és egészséges élethez.

Nézd meg csodálatos felgyógyulását, és ha tetszett, oszd meg barátaiddal is Millie történetét!

szabadnakszulettek.hu

Hozzászólások
Megosztás