Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A kutya egy hónapig él az autópálya melletti töltésen és az őt megmentő rendőr örökbe fogadja

/
/
/

ABCNews Frida történetét meséli el, aki egy nyitott teherautóról esett le egy autópályán.

Április 10.-én a Galt-i rendőrségnél csörgött a telefon, valaki bejelentette, hogy egy kutyát találtak a 99-es autópálya mellett. Többen is megpróbálták megfogni a kutyát, de nem sikerült.

Ezek után néhány nap múlva, egy szombati napon ismét bejelentés érkezett, hogy a kutyát este 6 órakor látták az autópálya mellett. Ekkor Sylvia Coelho és partnere indultak a kutya keresésére. Le is zárták az autópálya egyik szakaszát és így könnyebben meg tudták fogni a rémült állatot.

A kutyus már több napja nem evett ezért gyorsan elvitték őt a legközelebbi állatorvoshoz, a VCA Bradshaw-hoz a kaliforniai Elk Grove-ba.

A kutyus hátsó lábán egy törés volt látható amit meg kellett műteni. A kutyust a műtét után heteken keresztül gondozták, nagyon le volt fogyva és ki is volt száradva.

A kutya képét közzétették és többen is jelezték, hogy a kutya az övék. De semmilyen bizonyítékuk nem volt erre és sehol nem volt regisztrálva, hogy a kutya az ő nevükön lett volna.

Frida az idő alatt nagyon jó kapcsolatot alakított ki Sylvia Coelho-val. A rendőrnő és a kutyus igen közel kerültek egymáshoz.

Frida néhány hét múlva jobban lett és elhagyhatta az állatkórházat. Szinte magától értetődő volt,  Sylvia fogja őt magához venni.

A kutya otthon ajándékot is kapott, plüssállatot, amivel majd játszhat. Megismerkedhetett új barátaival is, Valérie-vel a csivavával és a család három macskájával, Harley-vel, Marley-vel és Midnight-tal.

Sylvia könnyes szemekkel válaszolt a helyi újság, a Sacramento Bee néhány kérdésére:

Hát nem gyönyörű kutya? Igazán szerencsésnek érzem magam, hogy engem választott.

Ezen a napon Frida lábán még jól látszott a baleset nyoma, de már csak egy műtét kell és a kutyus lába teljesen rendben lesz.

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás