Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Egy dobozban hagyták magára a kis csivavát

/
/
/

Mindig összeszorul a szívünk, ha elhagyatott kutyáról olvasunk és a lenti történet is egy ilyen négylábúról szól.

Egy esős napon találták ezt a kis csivavát egy ház előtt. Ott ücsörgött szegény egy dobozban és meg sem mozdult. A ház tulajdonosa azt mondta, egyik nap megjelent a kutya ott és ő elkezdte etetni. De fogalma sem volt, ki lehet a gazdája.

Szerencsére a Hope For Paws nevű egyesület munkatársa sietett a segítségére. Mikor bevitték őt a menhelyre észrevették, hogy hiányzik az egyik mancsa.

Először is ennivalót kapott a menhelyen és a munkatársak viselkedéséből azt is észrevették, hogy már nagyon régóta az utcán élhet. Annyira örült a gondoskodásnak és a szerető simogatásnak.

A kutyusnak a Princess nevet adták. Szépen megfürdették és elvitték egy állatorvosi vizsgálatra is. A vizsgálat kimutatta, hogy vészesen vérszegény de ezen kívül semmilyen betegsége nem volt. A vérszegénység miatt még sokat kell pihennie és ha már jobban lesz, akkor keresnek neki egy befogadó családot.

Biztosak vagyunk benne, hogy nemsokára jelentkezik egy kedves család, aki szeretettel fogadja őt.

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás