Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A család azt hitte meghalt a kutyájuk de 10 évvel később hirtelen megjelenik az ajtóban

/
/
/

2008-ban a Suiervelds család az Egyesült Államokban lévő Apollo nevű városban lakott, volt egy kutyájuk akit Abbynek hívtak. Gyakran játszottak a kutyával kint az erdőben, de a kutya egyik nap játék közben eltűnt és soha nem jött vissza, írta a  News.

A család sokáig kereste a kutyust. Az első nap nem hozott eredményt, de aztán tovább keresték őt és napok, hónapok teltek el. A kutyának azonban nyoma veszett. A család meg volt róla győződve, hogy a kutya meghalt ezért tartottak egy kis temetést.

Aztán egyik nap megjelent a városban egy fekete kutya az egyik ház kertjébe. Abby volt az. Az ott lakók nem ismerték a kutyát ezért bevitték a legközelebbi állatmenhelyre, ahol megnézték a kutyában lévő chip adatait.

Mivel a chip alapján azonnal azonosítani tudták a kutyus gazdáját, még aznap értesítették a Suiervelds családot. A kutyát elvitték hozzájuk és amikor bekopogtattak az ajtón, a család nem akart hinni a szemének..

-Azt sem tudtam, mit mondjak, – jegyezte meg az egyik családtag. “Csak annyi jutott eszembe, hogy ez a kutya már talán meghalt. Olyan volt, mintha a fiatal éveim egy részét visszakaptam volna. Egyszerűen fantasztikus.- tette hozzá Debra Suierveld.

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás