Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Budapest a kutyák szemével: nem mindennapi fotósorozat készült a fővárosról

/
/
/

A Walking Dog kutyás közösség és a Dogs and the city közös ötlete nyomán a főváros kultikus helyszínein fotózták a kutyákat, hogy megmutassák, menő dolog a városi kutyatartás.

“Imádjuk a kutyákat és ezt a gyönyörű várost, ahol élünk. Szeretjük Budapestben, hogy pezsgő, csodaszép, és rengeteg kutyás emlékünk van vele, benne és általa” – írja magáról a Walking Dog közösség.

“Csodáljuk a Dunát, ahogy este végigsétálunk a partján. Imádjuk, hogy egy meleg nyári napon fröccsözhetünk a Deákon a barátokkal, rajongunk a Citadelláért, ahonnan ránézünk a gyönyörű színes városunkra, és bolondulunk a Gellért-hegyért, ahova piknikezni járunk a kutyás haverokkal. A sort még sokáig lehetne folytatni, hiszen annyi mindent szeretünk, amit ez a város ad nekünk.”

Ezeken, a budapestiek számára ikonikus helyszíneken fotóztak városi kutyákat new-wave technikával, melynek különlegessége a rendkívül élénk színezés. A városi vagy városközeli természeti látképeken egy vagy akár egyszerre több kutyusról is készítettek képeket. A projekt mottója megelevenedik a képeken, és Budapest egy új szemszögből tárul elénk.

A kutyás városi lét szeretete hívta életre ezt a love-projektet,melyet Dóra Tünde fotós jegyez.

A Dogs and the city sorozat első képein a Walking Dog közösséghez tartozó kutyák szerepelnek, akik aktív tagjai a városi kutyás társadalomnak.

A Walking Dog egy mozgalom, melynek célja, hogy a városi gazdikat és kutyáikat összehozza, közös mozgásra és programokra buzdítsa.

A közös projekttel szeretnék megmutatni, hogy milyen menő dolog a városi kutyatartás, így a Walking DogFacebook-oldalán a fotók alatt egy-egy kedves történetet olvashattok a gazdiktól, melyben egy budapesti kutyás élményüket írják le.
Dóra Tünde fotós két uszkárjával jó pár éve aktív tagja a kutyás társadalomnak. Ezzel az új kezdeményezéssel egy régóta dédelgetett álma vált valóra. Visszatért a kutyás fotózáshoz, és szeretne ebben újat alkotni Magyarországon. A sorozattal egy folyamatot szeretne a fotós elkezdeni, és a jövőben bárki készíttethet képet kutyájáról a Dogs and the City segítségével.

“Mert, mint tudjuk, a közös városi séta összehoz.”

szeretlekmagyarorszag.hu

 

Hozzászólások
Megosztás