Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Barátja pitbullja védte meg a lányt a nemi erőszaktól

/
/
/

Maya Fairweather éppen sétáltatta az 5 hónapos kutyát, amikor egy férfi hirtelen rátámadt és le akarta teperni.
A lány a földre került és a férfi éppen a ruháját akarta letépni, mikor ráugrott az 5 hónapos kutya, aki beleharapott a támadó lábába, így az elmenekült a helyszínről. -írja a New York Post.

A lapnak a lány elmondta, hogy aznap a szerelménél, Carlos Guzmannál volt és úgy este 10 körül vitte le sétálni Apollót, a barátja pitbullját a parkba. Mikor odaértek, elengedte a pórázról, hogy szaladgáljon, ő pedig eközben fülhallgatóval zenét hallgatott.

„Éreztem, hogy valaki megrántja a fülesem. Azt hittem a barátom lesz az” – mesélte a lány. Amikor megfordult, ráeszmélt, hogy egy idegen ragadta meg, aki a kabátjánál fogva a földre lökte és le akarta húzni a nadrágját.
A támadó azonban nem tudta, hogy a lány nincs egyedül. Maya a pórázt a zsebébe tette, így a férfi nem tudhatta, hogy kutya van vele. Így lephette meg Apolló, aki gyorsan ráugrott és beleharapott a támadó lábába.

A lány a kutya segítségének köszönhetően gyorsan elmenekült a férfi elől és visszarohant a kutyával a lakásba. Majd mikor elmesélte mi történt, a barátja testvére azt tanácsolta, hogy menjen azonnal a rendőrségre. Maya így is tett és feljelentette a férfit, akit a rendőrök még keresnek.

A lány barátjának anyja a történtek után azt mondta, hogy először nem örült neki, hogy a fia egy pitbullt vett magához, de azóta a véleménye már megváltozott:
„Nem akartam azt a kutyát. De el kell ismerni, hogy mit tett…A kutya egy hős, megvédte Mayát” – közölte.

24.hu

Hozzászólások
Megosztás