Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Az idegen kutya azt akarja, hogy a rendőr kövesse őt a házáig – egy pillantás az erkélyre, és azonnal hívta a mentőket

/
/
/

Hideg és csendes téli reggel volt Wisconsinban (USA), amikor a rendőr, Jeff Gonzalez észrevett egy fekete Labradort az utcán.

A kutya fel-alá járkált a környéken, de a rendőr látta, hogy nem egy kóbor kutya. Észrevette, hogy a kutyát nagyon aggasztotta valami. Amikor Jeff közelebb ment a kocsijával a kutyához, az kétségbeesetten elkezdett ugrálni — majd amilyen gyorsan csak tudott, elkezdett futni az utcán.

A rendőr hallgatott a megérzésére, és követte a kutyát.

Kiderült, hogy a rendőrtisztnek igaza volt, és jók voltak a megérzései a kutya viselkedésével kapcsolatban.

A kutya megállt egy ház előtt, úgy tűnt, hogy ott él.

A rendőr megállt, körülnézett, és az erkélyen meglátott egy eszméletlen nőt. Egy széken feküdt, még mindig pizsamában. Az ajka kék volt a hidegből, és először Jeff úgy gondolta, hogy már nem él.

De nem halt meg.

GYORS REAKCIÓ

Jeff gyorsan cselekedett, és bevitte a nőt a melegbe, miközben mentőt hívott. Később rájött, hogy a neve Krystal, és hogy a kutya, John Boy, hozzá tartozott. John Boy aggódott a gazdája miatt, és mintha tudta volna, hogy egy rendőr a megfelelő ember, aki segítséget nyújthat.

John Boy gyors akciójának hála Jeffel közösen megmentették Krystal életét. Teljesen felépült a kórházban.

Az alábbi videóban többet hallhatsz arról, ami Krystallal történt. És mindenekelőtt a klipben John Boy és Jeff a valódi hősök újra találkoztak!

harmonikum.co

Hozzászólások
Megosztás