Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

FÉLMILLIÁRD FORINTOT ADTAK AZ ARANYSZŐRŰ MASZTIFFÉRT

/
/
/

Egyenként csaknem 18 millió forintért találtak gazdára a világ legértékesebb pitbulljának kölykei. Ez remek apropó arra, hogy bemutassuk a legdrágább házikedvenceket.

Hulk feje háromszor nagyobb, mint gazdáié, jámbor tekintete elárulja természetét. A Marlon és Lisa Grennan házaspár aligha bánta meg, hogy annak idején speciális kutyaiskolát alapított, ahol – sok társával együtt – saját óriáspitbulljukból is szelíd, szófogadó őrző-védő ebet nevelt. Hulk hálából nyolc kölyökkel ajándékozta meg gazdáit, az apróságok már „elővételben”, aranyárban elkeltek. A vevők egyenként 17,7 millió forintnyi dollárt szurkoltak le értük (Grennanék bevétele tehát almonként 150 millió forint); igaz, ebben benne van azok teljes képzési költsége is.

Hulk aranykölykei

Hihetetlen, mégsem Hulk kölykei a világ legértékesebb kutyusai. Ahogy annyi másban, úgy e kategóriában is már a kínaiak viszik a prímet. 2014 áprilisában egy árverésen egy milliárdos ingatlanfejlesztő 440 millió (!) forintnak megfelelő jüant fizetett ki az általa kiválasztott tibeti masztiffért. A Hangcsou városában elkelt aranyszőrű kutya 80 centi magas és 90 kilót nyom. Hogy a tenyésztőnek jól megy az üzlet, jól jelzi, hogy Csang Keng-jün másik kutyája hatmillió jüanért (215,5 millió forint) kelt el. A tudósításokból kiderült, hogy az eladó biztosította vevőit: a gyönyörű, nagy sörényű állatok ősei között oroszlánok is voltak.

440 milliós masztiff

Búcsúzzunk a kutyusoktól egy kivételes példánnyal! Egy floridai nyugdíjas házaspár nem tudott belenyugodni abba, hogy elveszíti házikedvencét. Mielőtt a rákban szenvedő Sir Lancelot 2008-ban eltávozott, DNS-mintát vetettek tőle, hogy majd klónoztassák a kutyát. Ez négy évvel később be is következett.

Az eljárásért Nina és Edgar 150 ezer dollárt (42 millió forintot) fizetett; és világra jött Lancelot Encore. Az encore szó franciául azt jelenti: még. Érdemes megemlíteni, hogy egy Nick nevű cica volt az első macska, amelyet hasonló célból klónoztattak gazdái, mintegy 16 millió forintért.

Klónozott Lancelot

borsonline.hu

Hozzászólások
Megosztás