Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Állattetemekkel élt együtt a bomlott elméjű nő Pétfürdőn

/
/
/

Szomszédai hívták ki a hatóságokat, mert a rengeteg tetem miatt fertőzésveszélytől féltek és iszonyú bűz is volt. A szakemberek is meglepődtek azon, amit a házban találtak.

Pétfürdőn van egy utca, ahol furcsa szag terjed és ahol a szomszédok horrorisztikus dolgokat mesélnek az egyik lakóról. A bomlott elméjű nő ételmaradékot és csontokat dobált szét a kertjében, hogy odacsalogassa a kóbor kutyákat és macskákat, akiket befogadott, de ellátni már nem tudott.Az állatgyűjtő jószágai így idővel elpusztultak, volt, amelyik betegség, mások az éhezés következtében, de “gazdájuk” nem gondoskodott arról sem, hogy tetemük biztonságos körülmények között kerüljön megsemmisítésre. Inkább ott hagyta őket, ahol elpusztultak. Szomszédai szerint betegesen ragaszkodott a bomlásnak induló tetemekhez. 

Mikor már nem bírták tovább, az utcában lakók feljelentették a nőt a NÉBIH-nél, mert fertőzésveszélytől tartottak. A szakemberek is megdöbbentek attól, amit találtak, bokáig állt a házban a szemét és az állati maradványok, az egész terület bűzlött. Kiderült, hogy a nőt elmeállapota miatt már évekkel korábban eltiltották az állattartástól. Most ismét eljárás alá vonják. 

kiskegyed.hu

Hozzászólások
Megosztás