Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A kutyát magára hagyták a dermesztő hidegben – nézd hogyan mentik őt meg

/
/
/

Sem állat sem ember nem érdemli meg azt az életet, amit gazdái a kutyának, Dieselnek szántak.

A kutya Kanadában, a Youkon folyó környékén élt, senki sem foglalkozott vele. A kutya a -40 fokban is kint volt az udvaron, négy éven keresztül, írta a LittleThings.

Kedvességet és szeretetet sem kapott, ehelyett kint kellett élnie a dermesztő hidegben, sok állat meg is támadta őt.

Dieselt végül is négy év szenvedés után az Animal Advocates nevű állatmentő szervezet mentette meg, miután egy névtelen bejelentés érkezett hozzájuk.

A kutya megmentésére egy egész tervet eszeltek ki és helikopterrel mentek érte. Szegény állat bundája tele volt csomókkal, sebesülésekkel.

Dieselt azonnal állatorvoshoz szállították ahol megkapta a megfelelő ellátást. Egy daganatot is el kellett távolítani a lábáról.

A kutyát befogadó családnál helyezték el, s egy idő után megmentői is meglátogatták őt. A kutyust gondozó családtagok azt mondták, Diesel eleinte félénk és visszahúzódó volt de mára barátságos kutyává vált.

Négy szörnyű év után Diesel végre egy olyan családnál él, akik szeretik és megbecsülik őt – minden állat megérdemli ezt.

Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg ezt a cikket a Facebook-on, ha szerinted is szabadon kell élniük az állatoknak!

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás