Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A buszsofőr meglátja a fagyoskodó kóbor kutyákat – a szabályokat megszegve segít rajtuk

/
/
/

Tavaly az argentíniai Buenos Airesben az egyik buszsofőr igen különleges utasoknak nyitott aki a busz ajtaját az óriási vihar közepette, írta a The Dodo.

Mikor a sofőr néhány kóbor kutyát látott az úton dideregni, furcsa döntést hozott. A busszal közelebb ment a járdához, a kutyákat beengedte a buszba hogy egy kicsit megmelegedjenek, írta a Little Things.

A probléma azonban az volt, hogy a buszba nem lehet beengedni a kutyákat, ezért a buszsofőr az állását tette kockára, amikor beengedte őket a buszba.

Az utasok fényképet készítettek a bőrig ázott didergő kutyákról és a képeket feltették a Facebook-ra. A sofőr sok dicsérő üzenetet kapott a szociális médián keresztül.

Igaz, hogy nem volt legális amit a sofőr tett, mégis sokan megdicsérték őt. Sőt még a felettesei is pozitívan nyilatkoztak róla.

A busz utasai a történtek után megpróbáltak gazdikat keresni a kóbor kutyák számára.

Azt sajnos nem tudjuk, ez mennyire sikerült.

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás