Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

3 tuti ajándék öreg kutyáknak

/
/
/

A te kutyád is szép korú már? Amíg kicsi volt, könnyen vettél neki egy szuper labdát, vagy játékot, de az idős kutyusnak már nehezebben találsz megfelelő ajándékot? Mi segítünk, hogy olyat válassz, ami valóban neki való!

Itt van ez a remek kutyus ágyikó

Így magában még bármelyik kutyának jó lehet, azonban ha nem egyszerű párnával, hanem egy gyapjú kispárnával béleled kis, esetleg beleteszel a tömőanyagába némi levendulát, máris jobban fogja érezni magát idős kedvenced is. Nagyobb kutyusnak is készülhet ilyen ágyikó, nagyobb dobozból, vagy akár egy kiselejtezésre váró komódfiókból.

Aztán nézzük ezt a kis csomag egészséget

Ebben minden ott van, ami az idős szervezetet támogatja. A szőrzetnek, az immunrendszernek, a kiválasztásnak és a fogazatnak is megfelelő szerek –egy közepes kutya nagyjából egy havi adagja. Csupa olyasmi, ami segít megtartani a jó kondit. Ezek a szerek segítenek az idős kori problémák – mint a szőr csomósodása, fénytelenné válása, a rossz kiválasztás, vagy a rákos sejtek elburjánzása esetében.

Ha most vásárolod meg, akkor 9000 Ft helyett csak 7800 Ft az egész csomag ára. Kattints ide>> www.goldenpet.hu

 

Kutya masszázs odahaza

Hoztam még egy videót, amiből meg tudsz tanulni néhány műfogást, hogyan masszírozd a kedvencedet. Ezeket a mozdulatokat odahaza bárki megtanulhatja, de akár be is nevezhetsz egy kisállat masszázsba, ha az tetszene neked.

Idős kutyusoknak szól a Goldenvet rendelő új akciója, hogy az alternatív kezelés ne kerüljön olyan sokba a gazdiknak! http://goldenvet.hu/idos-kutya-ingyenes-fiatalito-kezeles/

Hozzászólások
Megosztás