Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

150km/h sebességgel, fékezés nélkül repült be a házba a kocsi. A kapuban alvó hűséges német juhász kutya sem élte túl a borzalmas balesetet.

/
/
/

Egy személygépkocsi fékezés nélkül, a kaput átszakítva rohant bele egy házfalba Vásárosnaményban 2017. július 13-án éjjel. A kapu mögött őrizte a házat a család hűséges német juhászkutyája, amely az ütközés következtében 26 métert repült, majd meghalt.

A ház tulajdonosa Bancsi András az egyik videómegosztó portálon közzétett egy kamerafelvételt, amely bemutatja az ütközést. A felvételhez megjegyzést is írt:

Csak erős idegzetűeknek!

 

“Az autó sofőrje és utasa csontrészegen, 150km/h sebességgel, fékezés nélkül berepültek az udvaromra és a házat 10 éve hüségesen szolgáló német juhász kutyánkat kegyetlenül legyilkolták. A vesztét a hüsége okozta. mert most is a kapunál ránk vigyázott. minden szavunkat értett. Az én halálom is perceken mult, mivel a barbárok rombolása előtt 3 perccel a kutyával beszélgettem a kapuban, s kértem hogy éjszaka vigyázzon ránk. Megtette. Szegény pára 26 m-t repült a BMW felett a 350kg-s vaskapuval együtt, s minden porcikája összetört. A videon látható, hogy ” a jo munka után” az elkövetők megszöktek a helyszinről miután, sérülést nem szenvedtek. Óriási pusztitast végeztek. A Rendőrség elfogta őket. Szerencsésebb lett volna ha betonoszlopot találják el, sokkal kevesebb kárt tudnának a jövőben okozni.”

haromhatar.hu

Hozzászólások
Megosztás